2017-06-16 07:29:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Túl sok feladatot terhelnek önre

Napi horoszkóp június 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll együtt a Neptunusszal, kellemes fényszögben a Vénusszal. Ha bármilyen anyagi problémája is adódott volna, most biztos lehet abban, hogy olyan helyről is érkezhet segítség, amire eddig nem is gondolt volna. Kellemes estével zárhatja a napot.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy régi vágyát ma végre megvalósíthatja, de csak akkor, ha nem számít senki segítségére, és csak a saját feje után megy. A saját tetterejében bízhat! Ne halogasson semmit! A párját viszont vonja be a terveibe.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nagyon hatékony napnak ígérkezik a mai. Keljen fel korán! A délelőtti órák a legalkalmasabbak a fontos ügyek intézésére. Az estét töltse baráti társaságban, most ők töltik fel a leginkább energiával, jókedvvel.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kényszerű szünetre küldhetik, vagy túl kevés a tennivalója a munkahelyén. Ne töltse unalomban az időt, használja ki önművelésre, sportra, vagy kapcsolatépítésre a váratlan szabadságot. Azt is gondolja végig, hol tölti majd a nyári szabadságát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold a Halak jegyében áll, a Merkúr az Ikrek jegyében ragyog. Egy olyan helyzet állhat ma elő, amikor gyorsan és elszántan kellene cselekednie. Szerencsére ön elég határozott ehhez, így sikerrel túljut az akadályon. A mai nap igen változatosan fog alakulni, bosszúságok és örömök is adódnak szép számmal…
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Túlságosan érzékeny lehet, még akkor is megsértődik, ha jogos kritika éri, vagy épp egy barátjára tesznek megjegyzéseket. Ne vegyen mindent a lelkére! A munkával azért jól halad, még előre is dolgozik egy kicsit.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Hajlamos lehet arra, hogy túlságosan sajnáltassa magát vélt vagy valós sérelmei miatt. Kesergés helyett inkább vegye a kezébe az élete irányítását. Este például menjen társaságba, ha ön egyedülálló, mert bemutathatják valakinek a barátai.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy kellő megfontolással hozott pénzügyi döntéssel most elérheti, hogy ezentúl nagyobb anyagi biztonságban élhessen. Ne töprengjen sokat, mert lecsúszhat az üzletről!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Át kellene gondolnia az érzelmi kapcsolatait. Az utóbbi időben kissé zavarossá vált minden ön körül. El kellene döntenie, hogy mi, vagyis inkább ki az igazán fontos önnek, és eszerint cselekednie.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma valamilyen meglepetésben lehet része. Lehet ez egy apróbb ajándék, vagy egy váratlan vendég. Akárhogy lesz is, biztosan örömét leli benne. Azt azonban ne feledje, hogy emiatt nem mondhat le megbeszélt találkozókat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Halak jegyében áll, a Merkúr az Ikrek jegyében látható, ez kedvez önnek. Egymást érik a váratlan, de kellemes meglepetések. A munkájában is nagy örömét lelheti.

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy kisebb probléma keserítheti meg a mai napját. A megoldáshoz legjobb, ha segítséget kér, ha még annyira utálja is az ilyesmit. Egy talpraesett szomszéd, vagy kolléga lehet a segítője.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: